A l'ICFO hi ha estudiants de doctorat i investigadors postdoctorat de tot el món, que després van a molt diverses destinacions un cop completada la seva formació aquí. Alguns continuen la seva carrera en un altre prestigiós centre d'investigació. Altres apliquen les seves capacitats en la indústria, posen el seu talent al servei d'organismes públics i privats, o creen les seves pròpies empreses o institucions.

La investigació es basa en la comunitat, la col·laboració i l'intercanvi de coneixements. L'ICFO manté la nostra comunitat diversa, activa i mòbil a través de la Xarxa d'Antics Alumnes de l'ICFO. Aquesta xarxa amb suport institucional proporciona una plataforma i una estructura formal que permet als antics alumnes de l'ICFO mantenir els llaços comuns, reforçar relacions personals i professionals, així com interessos i metes comuns.

S'anima a tots els alumnes a mantenir vincles amb l'Institut i la comunitat ampliada de l'ICFO a mesura que avancin les seves carreres més enllà de l'ICFO.

alumni.icfo.eu
Cal ser antic alumne de l'ICFO per accedir a la Plataforma d'Antics Alumnes.
Preguem ens contacti a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. si no ha rebut les seves credencials.

L'ICFO és on vaig aprendre moltes de les capacitats en què confio avui, i on vaig conèixer a molts dels meus millors amics; i la Xarxa d'Antics Alumnes és una excel·lent manera de mantenir-se en contacte.

— Armand Niederberger, Representant Honorari dels Antics Alumnes
Doctorat a l'ICFO el 2010, Director d'Algorismes i Ciència de Dades, Leia Inc (EUA)


La Xarxa d'Antics Alumnes m'ajuda a seguir construint sobre l'experiència formativa personal i professional que va començar durant la meva etapa com a estudiant de doctorat a l'ICFO.

— Clara Osorio, Representant Honorària dels Antics Alumnes
Doctorada a l'ICFO el 2010, actualment treballa com a investigadora científica a TNO (NL)